ilictekstil Srpski   English
Pocetak Proizvodi Klijenti O nama Kontakt
 
  Proizvodi
  Klijenti
  O nama
  Kontakt

ilictekstil

Proizvodnja naramenica je stvorila firmu ilictekstil davne 1986. godine . Nakon dve decenije poslovanja, zahvaljujuci svom kvalitetu, ilictekstil predstavlja znacajnog partnera mnogim modnim kucama a proizvodnja naramenica je usavrsena do perfekcije.
Proizvodimo naramenice za musku i zensku odecu, u tri osnovne vrste (od sundjera, od vunenih vlakana i od sintetickih vlakana) a moguca je i izrada naramenica po narudzbini.

    Tipovi naramenica
 
Nase naramenice
kliknite ovde za vise informacija o sirokoj paleti nasih naramenica, njihovim osobinama, cenama, ...
Nase naramenice

Termokoflin
kliknite ovde za vise informacija o termokoflinu
Termokoflin
Na polju termokoflina ostvarili smo takodje zavidne rezultate u kvalitetu za materijale od 40 g/m2 pa do 500 g/m2. Tako smo postali znacajan dobavljac mnogim proizvodjacima zimskih odevnih predmeta, jorgana, duseka, ali i ostalim proizvodjacima koji se bave izradom namestaja, tapetrarskim radovima i sredjivanjem enterijera.

    Termokoflin
    Ponuda termokoflina

Nakon osvajanja proizvodnje pahulja za jastuke, stvorene su mogucnosti za prosirivanja proizvodnog asortimana. Tako je ilictekstil usvojio program stepanja namenjenog za jorgane, prekrivace, jakne, zastitnu odecu, i mnoge druge proizvode. U okviru ovih funkcija razvili smo sopstvenu proizvodnju jastuka, jorgana, prekrivaca, posteljina, carsava, kao i peskira od uvoznih materijala.
Time se ilictekstil svrstao u solidnog dobavljaca za opremanje hotelijerstva i u investicionom i u eksploatacionom smislu.

    Jastuci, jorgani, ...
 
Jastuci, jorgani, ...
Program izrade pahujla za jastike, jastuka, jorgana, ...
Jastuci, jorgani, ...

Kompatibilni program proizvodnji naramenica je rezanje sundjera u svim oblicima i dimenzijama prema zahtevu narucioca. Za izradu jastika, sedista, ... vrsi se anatomsko oblikovanje sundjera prema odgovarajucem delu tela.
Tako je ilictekstil postao solidan dobavljac i u tapetarstvu i naravno u industriji namestaja.


Proizvodni pogoni su smesteni u Velikom Drenovcu kod Nisa, i tu je zaposljeno vise od 100 radnika. Proizvodnja radi neprekidno u tri smene, citavih 20 godina!
U Nisu i okolini imamo i vise maloprodajnih objekata gde se moze videti i kupiti sve iz naseg proizvodnog programa.

O kvalitetu nasih proizvoda najbolje govori zadovoljstvo nasih korisnika a pobrinuli smo se i da uredimo proizvodnju po zahtevima iz serije standarda ISO 9000.

Autokarta
kliknite ovde za veliku autokartu, sa ucrtanim putevima do 'ilictekstil'-a 
(623 x 470, 36 KB)
Autokarta

 pocetak | proizvodi | klijenti | o nama | kontakt | mapa sajta
 

  Copyright 2004 - ilictekstil d.o.o. Sva prava zadrzana.